Δείξε μου το Vinylize σου / Αύγουστος 2013

Show me your Vinylize / Αύγουστος 2013

Doodle Birds από την Γεωργία!

Την περασμένη εβδομάδα λάβαμε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από τα Vinylize σας. Παρόλα αυτά η επιλογή της καλύτερης δεν ήταν και πολύ δύσκολη μόλις είδαμε τη φωτογραφία της Γεωργίας! Ευχαριστούμε πολύ Γεωργία!

Θα λάβεις σε λίγες μέρες με το ταχυδρομείο κάποια δωράκια (ένα μπλουζάκι Vinylize + μερικά Small Stickers/Mini Stickers) από το Vinylize καθώς και μια δωροεπιταγή 40€ για να επιλέξεις το επόμενο αυτοκόλλητο σου!

Δείτε εδώ το Doodle Birds

Θέλεις να λάβεις μέρος στο “Show me your Vinylize”?


  • Κάνε post την φωτογραφία σου στη σελίδα μας στο Facebook. Υπάρχει ένα album με τίτλο #showmeyourvinylize με μερικές από τις αγαπημένες μας.
  • Στείλε μας απευθείας την φωτογραφία στο email μας (info@vinylize.gr)

Η ποιότητα της φωτογραφίας: 
Λαμβάνουμε μόνο καθαρές φωτογραφίες με μεγάλη ανάλυση (ελάχιστη ανάλυση 150 dpi και ελάχιστο μέγεθος 1000 x 1000 pixels).

Τι μπορείς να κερδίσεις?

Τι θα έλεγες για μια δωροεπιταγή 40€ καθώς και μερικά καλούδια από το Vinylize Wall Deco?

Ευκαιρία για ένα extra BONUS!
Εάν η φωτογραφία σας είναι τόσο καλή, θα θέλαμε να την χρησιμοποιήσουμε στη συσκευασία μας καθώς και στη σελίδα του προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Vinylize Wall Deco. Εφόσον συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και μας δίνεται την άδεια να χρησιμοποιήσουμε την φωτογραφία σας μπορείτε να λάβετε μια δωροεπιταγή 60 € καθώς και μια τσάντα γεμάτη με καλούδια από το Vinylize.

Για αυτό στοχεύστε ψηλά και στείλτε μας τις καλύτερες φωτογραφίες σας! Θα περιμένουμε…