Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα Vinylize;

Το Vinylize χρησιμοποιεί αυτοκόλλητα βινύλια των εταιρειών Avery, 3M και Oracal. Είναι ειδικά βινύλια για εσωτερική διακόσμηση.

Τα χρώματα που βλέπω στη οθόνη μου είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που θα παραλάβω;

Μπορεί να υπάρχει μια ελαφριά χρωματική απόκλιση στα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη σας και στα πραγματικά χρώματα του Vinylize σας. Αυτό εξαρτάται από το καλιμπράρισμα της οθόνης του υπολογιστή σας στα RGB χρώματα.

Σε τι επιφάνεια πρέπει να το κολλήσω το αυτοκολλητο τοιχου Vinylize;

Οποιαδήποτε λεία επιφάνεια θα ήταν ιδανική για το Vinylize σας.

Πόσο θα διαρκέσουν τα αυτοκολλητα στον τοιχο μου;

Ο κατασκευαστής εγγυάται 3 χρόνια, όμως χωρίς έκθεση σε βροχή και ηλιακές ακτίνες, τα αυτοκολλητα σας θα κρατήσουν πολύ περισσότερο.

Θα προκαλέσει το αυτοκόλλητο τοίχου κάποια φθορά στον τοιχο;

Το αυτοκολλητο Vinylize σας δεν θα προκαλέσει απολύτως καμία φθορά στον τοίχο σας.

Το αυτοκολλητο τοιχου vinylize που παρέλαβα έχει επιπλέον κομμάτια από αυτά που είδα στη φωτογραφία του προϊόντος!

Η φιλοσοφία των vinylize είναι πως εσείς είστε ο δημιουργός της τελικής σύνθεσης. Για αυτό το λόγο το vinylize σας μπορεί να περιέχει επιπλέον σχέδια και γραφικά από αυτά που θα δείτε στις φωτογραφίες των προϊόντων μας. Μπορείτε έτσι να επεκτείνετε το σχέδιο ανάλογα με τις διαστάσεις του τοίχου σας.

Το αυτοκολλητο τοιχου vinylize μου περιέχει πολλά κομμάτια, είναι δύσκολο να το κολλήσω;

Είναι πιο δύσκολο να το κολλήσετε από ότι ένα μονόχρωμο αυτοκολλητο τοιχου vinylize αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να είστε δεξιοτέχνης. Εμείς θα σας συμβουλεύαμε να κόψετε με ένα ψαλίδι τα κομμάτια του σχεδίου που αγοράσατε και να τα κολλήσετε με μια ταινία στον τοίχο σας, δημιουργώντας τη δικιά σας μοναδική σύνθεση, χωρίς να αφαιρέσετε ακόμα την αυτοκόλλητη μεμβράνη. Αφού μείνετε ικανοποιημένοι με το σχέδιο που δημιουργήσατε, κολλήστε τα κομμάτια, αρχίζοντας από αυτά που τελικά μέρη τους θα επικαλυφθούν.

Μπορώ να καθαρίσω το αυτοκολλητο τοιχου Vinylize μου;

Μπορείτε να το καθαρίσετε εύκολα με ένα υγρό πανί.

Πώς μπορώ να το αφαιρέσω;

Η αφαίρεση του vinylize σας είναι πολύ εύκολη. Πιάστε την άκρη και σιγά σιγά αφαιρέστε το από την επιφάνεια, όπως ακριβώς θα ξεκολλούσατε ένα αυτοκόλλητο. Εάν η κόλλα είναι αρκετά δυνατή μπορείτε να ζεστάνετε ελαφρά πρώτα το vinylize σας με ένα πιστολάκι και στη συνέχεια να το αφαιρέσετε.

Μπορώ να κάνω μια παραγγελία τηλεφωνικά;

Βεβαίως, μπορείτε να μας καλέσετε στον αριθμό 210-6033237 Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 και να προχωρήσετε σε παραγγελία.

Πως μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία μου;

Για να ακυρώσετε παραγγελία σε περίπτωση που έχετε κάνει λάθος, επικοινωνήστε το συντομότερο με το Vinylize στέλνοντας email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210-6033237 Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-17:00 ή με φαξ στο 210-6033237 αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας. Η ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της. Δεν θα γίνεται δεκτή κάποια ακύρωση πέραν αυτής της στιγμής.

Μπορώ να ζητήσω έκδοση τιμολογίου για την αγορά μου;

Φυσικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας το αναφέρετε, στα σχόλια κατά την παραγγελία σας. Μην ξεχάσετε να μας αναφέρεται και τα στοιχεία για την έκδοση του τιμολογίου (Επωνυμία, Δραστηριότητα, Διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ)

To vinylize μου έχει κάποιο ελάττωμα, τί μπορώ να κάνω;

Σε περίπτωση που σας έχουμε στείλει κάποιο ελαττωματικό αυτοκολλητο τοιχου παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στέλνοντας email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210-6033237 Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 ή με φαξ στο 210-6033237. Το Vinylize σας θα αντικατασταθεί άμεσα χωρίς καμία απολύτως επιπλέον χρέωση.

Γίνονται Επιστροφές Προϊόντων;

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένος/η από τα προϊόντα μας μπορείτε να τα επιστρέψετε ταχυδρομικά, αφού πρώτα επικοινωήσετε μαζί μας στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 210-6033237 και εφόσον το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση και η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή δε ξεπερνάει τις 14 εργάσιμες ημέρες. Στην περίπτωση αυτή θα σας επιστρέψουμε το ποσό που πληρώσατε για το προϊόν αφαιρώντας από αυτό τα έξοδα της αποστολής του.

Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε εσείς το vinylize στον τοίχο μου;

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά μόνο για την περιοχή της Αθήνας και των προαστίων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να κλείσετε ένα ραντεβού για την παράδοση και την τοποθέτηση του vinylize σας. Το κόστος για αυτή την υπηρεσία κυμαίνεται από 40 με 80 ευρώ ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, το βαθμό δυσκολίας εφαρμογής του αυτοκόλλητου και τον αριθμό των αυτοκόλλητων που έχετε επιλέξει.

Δίνεται προϊόντα σε χονδρική τιμή;

Ναι, η εταιρεία μας προμηθεύει με αυτοκόλλητα τοίχου διάφορα καταστήματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εάν έχετε κατάστημα και ενδιαφέρεστε για τιμοκαταλόγους χονδρικές πώλησης, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2106033237 ή να μας στείλετε ένα email στο [email protected]

Μα έχω και άλλες ερωτήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω e-mail στο [email protected] ή στον αριθμό 210-6033237.