Εφαρμογή

Πως να εφαρμόσετε το αυτοκόλλητο τοίχου σας!

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να εφαρμόσετε τα αυτοκολλητα τοιχου Vinylize στον τοιχο σας ή οποιαδήποτε άλλη λεία επιφάνεια προτιμάτε. Το Vinylize σας παρέχει την δυνατότητα να γίνετε εσείς ο δημιουργός του χώρου σας. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε ένα δημιουργικό περιβάλλον για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε, απλά με αυτοκολλητα τοιχου.

How to apply you wall sticker

1. Προετοιμάστε την επιφάνεια
Καθαρίστε την επιφάνεια με ένα στεγνό χαρτί ή μία πετσέτα. Μην τοποθετήσετε τα αυτοκολλητα τοιχου σε φρεσκοβαμμένους τοίχους, περιμένετε περίπου 2 εβδομάδες μέχρι να στεγνώσουν.

2. Προετοιμάστε το Vinylize σας
Τοποθετήστε το αυτοκολλητο τοιχου Vinylize σας σε ένα τραπέζι ή οποιαδήποτε άλλη επίπεδη επιφάνεια και πιέστε το σχέδιο με την κάρτα Vinylize. Θα είναι πιο εύκολο με αυτόν τον τρόπο να κολλήσει το γραφικό στη διάφανη αυτοκόλλητη μεμβράνη όταν την αφαιρέσετε από το χαρτί της βάσης.

3. Σχεδιάστε το Vinylize σας (Για αυτοκολλητα τοιχου με πολλά κομμάτια)
Με ένα ψαλίδι κόψτε τα γραφικά του αυτοκολλητου και στη συνέχεια με μια αυτοκολλητη ταινία κολλήστε τα πρόχειρα στον τοίχο, δημιουργώντας τη δική σας μοναδική σύνθεση. Έπειτα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για κάθε γραφικό.

4. Προετοιμάστε για εφαρμογή
Ξεκολλήστε την αυτοκολλητη διάφανη μεμβράνη με το γραφικό από το χαρτί της βάσης. Αν κάποιο γραφικό μείνει στην αυτοκολλητη μεμβράνη επανακολλήστε την και πιέστε πάλι με την κάρτα Vinylize.

5. Κολλήστε & Πιέστε
Κολλήστε την αυτοκόλλητη διάφανη μεμβράνη με το γραφικό στον τοίχο και με την κάρτα Vinylize πιέστε το σχέδιο, ξεκινώντας από το κέντρο προς τα έξω για να αποφύγετε τον σχηματισμό φυσαλίδων και ζαρωμάτων.

6. Σχεδόν τελειώσατε!
Προσεκτικά αφαιρέστε την αυτοκόλλητη μεμβράνη. Αρχίστε από μια άκρη και σιγά σιγά αφαιρέστε την. Αν κάποιο μέρος του βινύλιου δεν κολλήσει στον τοίχο, επανακολλήστε την διάφανη μεμβράνη και πιέστε πάλι με την Vinylize κάρτα σας για να εφαρμόσει στον τοίχο. Αν έχουν σχηματιστεί φυσαλίδες μπορείτε να τις τρυπήσετε με μια καρφίτσα και να βγάλετε τον αέρα πιέζοντας ελαφρά στο σημείο εκείνο.

Οδηγίες σε Video

Συμβουλή

Εαν το αυτοκολλητο τοιχου Vinylize σας, είναι αρκετά μεγάλο, κολλήστε το μαζί με έναν φίλο σας! Αυτό έχει και περισσότερη πλάκα!

Τελειώσατε? Συγχαρητήρια είστε πλέον ένας αυθεντικός Vinylizer. Θα θέλαμε να δούμε πολύ την δημιουργία σας στην ηλεκτρονική μας σελίδα στο Facebook!